Corporate Finance

I Baker Tilly Corporate Finance rådgiver vi virksomhedsejere og selskaber i forbindelse med køb og salg af virksomheder (M&A) og kapitaltilførsler, herunder børsnoteringer (på Nasdaq First North).

Enhver virksomhedstransaktion – uanset størrelse – er nøglen til vækst og fortsat udvikling. Men en vellykket transaktion er også afhængig af, at den rigtige beslutning baseres på det bedst mulige beslutningsgrundlag og med det endelige mål for øje, hvad enten dette er øget vækst, højere rentabilitet, større markedsandele eller en forbedret konkurrenceevne, og hvor de risici, der altid er forbundet med en transaktion, minimeres.

Baseret på mange års erfaring fra en lang række gennemførte transaktioner tilbyder vi vores kunder resultatorienteret rådgivning inden for virksomhedskøb, -salg og kapitaltilførsel. Vi har opbygget et ry for i tæt samarbejde med vores kunder at opfylde målet om at tilsikre en vellykket transaktion og skabe det bedste afkast for alle parter. Vi gør dette muligt som lokal virksomhed præget af en stærk entreprenørånd kombineret med ekspertisen, styrken og ressourcerne i vores globale organisation til fordel for vores kunder.

Vores serviceydelser:

• Rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomhed, generationsskifte og sammenlægninger

• Rådgivning i forbindelse med kapitaltilførsel

• Værdiansættelser

Vores organisation:

Vi er en del af Baker Tilly i Danmark og Baker Tilly International bestående af dygtige og kompetente rådgivere lokalt og verden over. Til hver opgave er vi derfor i stand til at sætte det bedste hold – afhængig af opgavens formål og omfang.

Baker Tilly International er blandt verdens 10 største organisationer aktive indenfor revision, regnskab og rådgivning. Vi har mere end 30.000 kollegaer verden over og er repræsenteret i mere end 140 lande. I 2018 fik Baker Tilly prisen som ‘Outstanding Global M&A Service Provider of the Year’.