Blonde Media01

Din udvikling i fokus

Onboarding

Når du starter i Baker Tilly, står din buddy klar til hjælpe dig godt i gang. Din buddy sørger for at du får en ordentlig introduktion til dine nye kolleger, omgivelserne og opgaverne - kort sagt din nye hverdag.

Allerede inden din første arbejdsdag vil vi med vores onboardingportal give dig den bedst mulige start. På din første arbejdsdag vil du få et personligt tilrettelagt onboardingprogram, der sørger for at du kommer godt i gang med dine opgaver, møder dine nærmeste kolleger samt får en god introduktion til hele virksomheden. 

Endvidere vil du få tilknyttet en mentor, som sammen med din buddy vil være din go-to kollega. Din mentor står desuden for din løbende trivsel samt din faglige og personlige udvikling.

Udvikling

I Baker Tilly arbejder vi hele tiden på at sikre, at vi forbliver en attraktiv arbejdsplads for de absolut dygtigste kolleger i branchen. Uanset om du er studerende, nyuddannet eller erfaren er mulighederne mange i Baker Tilly.

Vi investerer i din udvikling, og sikrer et højt niveau af dine faglige og personlige kompetencer. Med målrettet uddannelse sørger vi for, at du er klædt på til at møde nye udfordringer og gennem en løbende evaluering og feedback af din indsats i hverdagen, støtter vi dig i at opnå succes i din rolle.

Vi afholder løbende interne uddannelsesforløb indenfor forskellige emner, og sørger for at holde hinanden up-to-date på den nyeste faglige udvikling.

Trivsel

Det er vigtigt, at vores medarbejdere trives, og vi lægger derfor vægt på at engagere, motivere og involvere dig som medarbejder mest muligt. Vi har en flad struktur og åben dialog, og der er ikke langt fra tanke til handling.

I Baker Tilly ved vi, at det betaler sig at investere i medarbejdernes trivsel, og vi har derfor stor fokus på den mentale sundhed, arbejdsglæde og den faglige stolthed.

Er du nysgerrig på, hvordan vi holder din udvikling i fokus, er du meget velkommen til at række ud til Katja for en uforpligtende snak.

Leder du efter et job hos Baker Tilly?
Vil du vide mere om Baker Tilly?
Kontakt os
Photo of Ida Ytterberg Jessen
Ida Ytterberg Jessen
Recruitment Manager
Photo of Katja Odder Erikstrup
Katja Odder Erikstrup
HR Director