138 AERIAL

K/S - rådgivning og optimering

Vi er der, hvor du har brug for os
Uanset om det er rundt i verden eller rundt om hjørnet, står Baker Tilly klar til at hjælpe.

Som medejer af et K/S har du formentlig oplevet, at det der skulle have været en passiv investering i ejendomme, vindmøller eller solanlæg nu kræver, at du tager aktiv stilling til en lang række problemstillinger.

I Baker Tilly ønsker vi at være din og dit K/S’s sparringspartner, for så vidt angår optimering af driften, finansieringen og ikke mindst den korrekte skattemæssige behandling.

Som medejer af et Kommanditselskab (K/S) står du måske overfor udfordringer, der kræver mere end blot en passiv tilgang til dine ejendoms-, vindmølle- eller solcelleinvesteringer.

Rådgivning til kommanditister

I Baker Tilly assisterer vi hundredvis af kommanditister med udarbejdelse af den årlige selvangivelse, herunder udarbejdelse af specifikationer til virksomhedsskatteordningen.

Som kommanditist modtager du hvert år et bilag til selvangivelsen fra administrator indeholdende specifikationer til din personlige selvangivelse. Dette bilag er imidlertid generelt og ikke nødvendigvis tilpasset din skattemæssige situation. Deltager du i mere end ét K/S, er du endvidere forpligtiget til at opgøre samlede specifikationer til virksomhedsskatteordningen.

Vi kan assistere med at sikre den korrekte skattemæssige behandling af dit K/S.

Hvis du har spørgsmål til dine specifikke forhold, er du velkommen til at kontakte vores specialister i vores K/S team.

Rådgivning til Kommanditselskabet (K/S’et)

I Baker Tilly assisterer vi K/S’er med de skattemæssige konsekvenser i forbindelse med ændringer fx ved afståelse, finansiering, hæftelsesforhold, fradragskonto eller i ejerkredsen.

Vi holder os opdateret på lovgivning og praksis og går gerne i dialog med skattemyndighederne. Vi er altid parat til et uforpligtende møde om, hvorledes Baker Tilly kan assistere dig og/eller dit K/S.

Kontakt os
Photo of Tina Rosendal Jensen
Tina Rosendal Jensen
Senior Tax Manager
Photo of Ida Helena Gert Jensen
Ida Helena Gert Jensen
Tax Partner