Baker Tilly | Regnskabsopstilling og elektronisk indberetning
93 AERIAL

Regnskabsopstilling og elektronisk indberetning

Vi er der, hvor du har brug for os
Uanset om det er rundt i verden eller rundt om hjørnet, står Baker Tilly klar til at hjælpe.

Effektiv regnskabsudarbejdelse og smidig elektronisk rapportering til virksomheder

Vores ekspertise strækker sig ud over almindelig regnskabsudarbejdelse – vi tilbyder også en intuitiv XBRL-løsning, der muliggør ubesværet elektronisk indsendelse af dine regnskaber til Erhvervsstyrelsen. Uanset om din virksomhed er underlagt revisionspligt eller har valgt at fravælge revision, dækker vores service det hele.

Vi assisterer med opstilling af den skattepligtige indkomst efter skattelovgivningens regler og indberetter selvangivelsen til SKAT via TastSelv.

Ud over vores omfattende regnskabsudarbejdelsesmuligheder, står vi også til rådighed for at hjælpe med præcis beregning af din skattepligtige indkomst, i overensstemmelse med de nyeste skattelovgivninger. Du kan have fuld tillid til, at vi sørger for korrekt og rettidig indsendelse af din selvangivelse til SKAT gennem deres brugervenlige TastSelv-platform.

Hvis din virksomhed står over for udfordringer med regnskabsudarbejdelse eller ønsker en gnidningsfri elektronisk indberetning, opfordrer vi dig til at kontakte Baker Tilly. Vi ser frem til en indgående samtale om dine specifikke behov og mål.

Kontakt os
Photo of Morten Schwensen
Morten Schwensen
Statsautoriseret revisor, Partner
Photo of Morten Friis Munksgaard
Morten Friis Munksgaard
Statsautoriseret revisor, Partner