Baker Tilly | Mød en medarbejder
E7 A8525

Mød en medarbejder

Medarbejderhistorier

MIN hjemmeside

Mød Mikkel - Regnskabs- og digitaliseringskonsulent i Odense

Mikkel begyndte sin rejse hos Baker Tilly i maj 2019 og har siden haft sin daglige gang i vores Digitaliseringsafdeling. Her samarbejder han med ni dygtige kolleger på tværs af vores kontorer for at skabe effektive arbejdsgange, reducere manuelle opgaver og meget mere ved hjælp af digitale løsninger. Mikkel har siden sin tiltrædelse stræbt efter både faglig og personlig udvikling, hvilket han har oplevet hos Baker Tilly. Han startede i Erhvervsservice, men er sidenhen rykket til Digitalisering, og dette har været en berigende rejse, hvor han har fået lov til at udvikle sine færdigheder. Mikkel fremhæver, at han nyder kulturen hos Baker Tilly – en kultur med en flad struktur, der giver plads til samarbejde og sparring på alle niveauer, fra junior til partner. Han sætter også stor pris på den fleksibilitet, han oplever hos Baker Tilly, hvilket gør det muligt for ham at opretholde en sund balance mellem arbejde og privatliv.

AHS JEL originalt

Mød Jorun og Anita – revisortrainees i Valby

Jorun og Anita er to af vores dygtige revisortrainees, der udover at være kolleger, også er veninder og studerer HD1 sammen med en håndfuld kolleger. ”Det er fedt, at vi er flere, der studerer sammen, da vi har muligheden for at støtte hinanden undervejs. Derudover har vi det også rigtig godt sammen, når vi ikke arbejder eller studerer.” Anita Høeberg Svendsen, Revisortrainee. Jorun, 22, med en STX-baggrund, og Anita, 20, med en HHX-baggrund, valgte at gå revisortrainee-vejen for at kombinere studiet med hands-on erfaring. Hos Baker Tilly får de mulighed for at dykke ned i en bred vifte af opgaver og udfordringer, hvilket skaber en stejl læringskurve og ansvar fra dag et. Som revisortrainee er der ikke langt til sparring og feedback, da man sidder i et åbent kontorlandskab blandt kolleger på forskellige niveauer. ”Det er fantastisk at være en del af et miljø, hvor man føler sig værdsat og i øjenhøjde med selv de mest erfarne kolleger.” Jorun Ellefsen, Revisortrainee.

Lars 4 1

Mød Lars – Audit Assistant Manager i Odense

Lars startede i Baker Tilly i september 2019 som Assistant i revisionen, efter en endt håndboldkarriere, hvor han sideløbende har uddannet sig til cand.merc.aud. I dag sidder Lars med egne kunder, og løser opgaver inden for revision, regnskab, skat samt masser af spændende rådgivningsopgaver. Lars citerer: "Min erfaring som håndboldspiller og min rejse som revisor i Baker Tilly har ledt mig til, hvor jeg er i dag. I Baker Tilly er det ligesom et håndboldhold; der er brug for alle, og vi løser opgaverne i fællesskab og nyder det gode kollegaskab.” Lars Beck-Hald, Audit Assistant Manager, Odense. I Baker Tilly har vi derfor haft fornøjelsen af Lars i 4,5 år, hvor han, med disciplin, arbejdsmoral og teamspirit fra håndboldverdenen, har været med til at skabe en fantastisk holdånd på kontoret i Odense.

VRU 1

Mød Victoria – praktikant i HR og Marketing i Valby

Victoria studerer til dagligt HA(kom.) på CBS, og som en del af sit uddannelsesforløb gennemgår hun et 3 måneders praktikforløb hos Baker Tilly. Hun startede i januar 2024 og har, med sin interesse for marketing samt sine faglige kompetencer inden for virksomhedskommunikation, hjulpet os med vores interne og eksterne kommunikation, b.la. inden for SoMe og employer branding. Udover skole og arbejde bruger Victoria meget tid på at træne i sin fritid. Ikke fordi hun har ambitioner om at blive stærk, men for at hun kan nyde lidt ekstra snacks i hverdagen.

Du kan lære mere om vores arbejdsmiljø ved at følge med på Instagram
Klik her

Relateret indhold

Nyhed Mød en medarbejder
Katja Odder Erikstrup • 19 april, 2024