Dan schiumarini dc L8 E Sbs Gis unsplash

Corporate Finance

Vi er der, hvor du har brug for os
Uanset om det er rundt i verden eller rundt om hjørnet, står Baker Tilly klar til at hjælpe.

Ønsker du at sælge din virksomhed? Eller står I overfor tilkøb af anden virksomhed? Eller har I brug for kapitaltilførsel til virksomheden?

Hos Baker Tilly Corporate Finance er vi eksperter i at navigere gennem komplekse virksomhedstransaktioner og sikre dine og virksomhedens mål med henblik på realisering af de værdier, der er skabt eller videre vækst og udvikling.

Enhver virksomhedstransaktion – uanset størrelse – kan være nøglen til vækst og fortsat udvikling og realisering af værdier, skabt gennem flere år. En vellykket transaktion er imidlertid også afhængig af, at den rigtige beslutning tages på det bedst mulige beslutningsgrundlag og med det endelige mål for øje, hvad enten dette er salg af virksomhed eller køb af virksomhed, med fokus på øget vækst, højere rentabilitet, større markedsandele og/eller en forbedret konkurrenceevne, og hvor de risici, der altid er forbundet med en transaktion, minimeres.

Vi har opbygget et ry for i tæt samarbejde med vores kunder at opfylde målet om at skabe en vellykket transaktion og det bedste afkast for alle parter. Dette er muligt, fordi vi er en lokal virksomhed med en stærk entreprenørånd, og fordi vi har ekspertisen og styrken, men også ressourcerne, der ligger i at være en del af et globalt netværk. Alt sammen til fordel for vores kunder. 

Med afsæt i mange års erfaring fra en lang række gennemførte transaktioner tilbyder vi vores kunder resultatorienteret og kompetent rådgivning inden for virksomhedskøb og -salg samt kapitaltilførsel. 

Vores erfarne rådgivere er specialiserede i at minimere de risici, der kan være forbundet med en virksomhedstransaktion, og vi tilsikrer, at du opnår det bedst mulige resultat.

Vi er her for at vejlede gennem hele processen baseret på årelang erfaring med gennemførelse af adskillige virksomhedstransaktioner. Med udgangspunkt i jeres mål og ønsker, bruger vores erfarne specialister deres ekspertise til at identificere de bedste muligheder for dig og for virksomheden. 

Vi hjælper med afdækning af og kontakt til køber- eller salgsemner, forhandling af vilkår, koordinering af proces og due diligence, og sikrer en problemfri overgang og succesfuld transaktion.

Vores serviceydelser

  • Rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomhed, ejer- og generationsskifte, samt sammenlægninger
  • Salgs- og børsnoteringsmodning (exit & IPO readiness)
  • Rådgivning i forbindelse med kapitaltilførsel
  • Værdiansættelser

Vores organisation

Vi er en del af Baker Tilly i Danmark og Baker Tilly International bestående af dygtige og kompetente rådgivere lokalt og verden over. Til hver opgave er vi derfor i stand til at sætte det bedste hold – afhængig af opgavens formål og omfang.

Søg rådgivning hos Baker Tilly Corporate Finance og oplev, hvordan vi kan skabe værdi og resultater for dig og din virksomhed. 

Photo of Corporate Finance

Gert Mortensen

Gert Mortensen har arbejdet som Corporate Finance rådgiver i mere end 25 år og har bl.a. ydet rådgivning til både større og mindre danske og internationale virksomheder om salg, fusioner og virksomhedsovertagelser

Læs mere om Corporate Finance

Generationsskifte / ejerskifte

Har du overvejet at sælge eller overdrage din virksomhed?

Salgsmodning

Jo tidligere du begynder at forberede et fremtidigt salg, jo større er sandsynligheden for et salg og for størst muligt salgsprovenu

Kapitaltilførsel

Én af de afgørende faktorer for succes er at sikre tilstrækkelig kapital til virksomhedens behov

Værdiansættelse

Værdiansættelse er ikke blot en opgave – det er en strategisk beslutning med dybtgående konsekvenser for din virksomheds fremtid.
Corporate Finance teamet
Photo of Gert Mortensen
Gert Mortensen
Managing Partner, Corporate Finance

Relateret indhold

Nyhed Skat Generationsskifte / ejerskifte
Ida Helena Gert Jensen • 10. nov. 2021
Nyhed Skat Generationsskifte / ejerskifte
Ida Helena Gert Jensen • 21. maj 2021
Nyhed Generationsskifte / ejerskifte Salgsmodning
Gert Mortensen • 10. maj 2019
Nyhed Corporate Finance
Gert Mortensen • 5. feb. 2019