Corporate Finance

I Baker Tilly har vi opbygget et ry for at arbejde tæt sammen med vores kunder for at efterleve visionen om at skabe det bedste afkast for alle parter.

Enhver transaktion – uanset størrelse – er nøglen til vækst og fortsat virke. En vellykket transaktion er imidlertid også en transaktion, der er baseret på at tage den rigtige beslutning ved hele tiden at have det endelige resultat for øje, uanset om dette måtte være øget vækst, højere rentabilitet, større markedsandele eller en forbedret konkurrenceevne for at mindske de risici, der altid er forbundet med en transaktion.

Vi tilbyder hver især eller sammen med vores netværk serviceydelser, der er fast forankret i det lokale erhvervsliv, men samtidig kan kombineres med den ekspertise og styrke, men også ressourcer, der ligger i at kunne trække på et globalt netværk – alt sammen til glæde for vores kunder.

De corporate finance ydelser, vi tilbyder vores kunder, er innovative og skræddersyet efter deres behov. De omfatter bl.a. rådgivning i forbindelse med handler, transaktioner og værdiansættelser.

Vores serviceydelser:

· Rådgivning i forbindelse med handel

· Rådgivning i forbindelse med transaktioner

· Værdiansættelser

Det siger vores kunder om os

Vores internationale ”corporate finance” styrke ligger i at kunne tilbyde grænseoverskridende rådgivning til kunder, der driver virksomhed i flere lande, samt at dele deres erfaringer i forbindelse med vækst og frasalgsstrategier, hvor netop vi har hjulpet.

Globale ledere

Baker Tillys hold af eksperter er der, hvor du er. Enten lokalt eller globalt for at hjælpe dig som kunde med at klare de udfordringer, du møder på din vej, og for at tilbyde dig flest mulige løsningsmodeller.