32 BUIDINGS

German desk

Platformen, der sikrer dig en god start i Danmark

Vi er der, hvor du har brug for os
Uanset om det er rundt i verden eller rundt om hjørnet, står Baker Tilly klar til at hjælpe.

Mange af vores kunder færdes allerede hjemmevant på det globale marked. For andre er det en mulighed, der ligger vel inden for rækkevidde

Når det gælder skatterådgivning, bogføring og udarbejdelse af årsregnskaber, revision og virksomhedsrådgivning, handler det ikke blot om, at "man gør tingene anderledes" i andre lande, men om, at der skal tages hensyn til andre kulturer, markeder, retssystemer, sprog og meget andet.

Ole Schmidt og Michael Brink Larsen har mere end 25 års erfaring med tværkulturelt samarbejde, og fokuserer på at udvikle og fremme relationer med tysk-danske virksomheder.

Vores mål er at hjælpe kunderne med at strukturere deres aktiviteter i både Tyskland og Danmark på en effektiv måde

Gennem vores mangeårige arbejde med både tyske og danske virksomheder har vi opbygget en forståelse for vores kunders konkurrenceforhold og de udfordringer, de står over for. Ole Schmidt og Michael Brink Larsen udtaler:

Vi glæder os til at lede virksomhedens Tysklandsafdeling og drage nytte af Baker Tilly Internationals netværk til at levere en exceptionel kundeserviceoplevelse og skræddersyede virksomhedsløsninger.

Vores partnere og medarbejdere i Danmark kan ikke alene yde rådgivning på deres respektive modersmål, men også på tysk og/eller engelsk. Det betyder, at vi fjerner risikoen for, at der opstår forståelsesvanskeligheder og fejlkilder inden for de pågældende fagområder.

Hvis du overvejer at investere i Danmark og på den måde opnå adgang til de mange muligheder, der er på det danske marked, kan vores team hjælpe dig med at nedbryde de økonomiske og kulturelle barrierer. Vi kan blandt andet hjælpe med at etablere virksomheder og rådgive om skatteforhold. Vores team består af erfarne specialister, som alle er fortrolige med forretningskulturen. Baker Tillys Tysklandsafdeling er din indgang til det danske marked.

German desk materiale
Hent
Kontakt
Photo of Michael Brink Larsen
Michael Brink Larsen
Statsautoriseret revisor, Partner
Photo of Ole Schmidt
Ole Schmidt
Registreret revisor, Partner