Baker Tilly | Frivillige kæder
12 CRH

Frivillige kæder

Vi er specialister i værdiskabende rådgivning af frivillige kæder

Vi er der, hvor du har brug for os
Uanset om det er rundt i verden eller rundt om hjørnet, står Baker Tilly klar til at hjælpe.

Skal Baker Tilly løfte din virksomhed til næste niveau?

Med et solidt fundament af viden og erfaring, kan vi foretage sammenligning af kædeforretninger og finde ud af, hvad de bedste gør bedre og lære af dem.

Vil du vide, hvem der tjener pengene i kæden, og hvordan de gør det?

I enhver frivillig kæde er der medlemmer, der tjener flere penge end andre. Baker Tilly kan hjælpe dig med at finde ud af, hvem det er. Der er altid en forklaring på, at nogle medlemmer klarer sig bedre end andre. Og den forklaring er interessant for ledelsen i den frivillige kæde. Hvis du kan få sikker viden om, hvad de bedste i kæden gør bedre end alle andre, kan du blive inspireret af deres metode ud til de led hos dig, der er knap så stærke. Baker Tilly har udviklet et værktøj, som giver dig en række sammenligningstal i en intern benchmark, der giver mulighed for at få det bedste frem i den frivillige kæde.

Med værktøjet får du adgang til at:

  1. Aflæse kædens Best Practice
  2. Se og diskutere udvalgte tal kontra kædens gennemsnit og de bedste 20%

Med normtallene i hånden kan du tilbyde medlemmerne et værktøj til konkret og helt aktuel forretningsudvikling. Det kan blive et lige så naturligt salgsargument for kæden som fælles indkøbsaftaler, fælles markedsføring og ens skiltning på facaden. 

Hos Danbolig A/S bruger vi normtallene til at finde Best practice blandt de 20% bedste forretninger i kæden. På den måde kan vi hurtigere og bedre identificere de områder, hvor vi kan optimere lønsomheden. Det nye værktøj giver aktuel, konkret inspiration og vi bruger det samtidig som et vigtigt benchmark for kæden.

Per Bie
Adm. direktør
Danbolig A/S

Når du benchmarker med de bedste af medlemmerne i en frivillig kæde, kan du nemmere løfte indtjeningen hos resten. Baker Tilly hjælper dig med at finde de bedste 20% og en forklaring på deres succes.

Hvad er en frivillig kæde?

En frivillig kæde er en strategisk alliance mellem flere organisationer, der samarbejder om at nå fælles mål. Ved at deltage i en frivillig kæde kan organisationer opnå synergieffekter, udveksle viden og ressourcer samt styrke deres position på markedet. Hos Baker Tilly har vi omfattende erfaring med at hjælpe vores kunder med at identificere og opbygge frugtbare frivillige kæder, der bringer dem langsigtede fordele.

Få mere at vide

Vil du vide, hvordan vi kan hjælpe dig med at få normtal for din frivillige kæde?

Jeg overlader det meste til Baker Tilly. Det der er interessant for mig er nøgletallene, altså omsætning og hvilke varegrupper, og det er hurtigt opdateret i systemet. På den måde kan jeg sammenligne mig op i mod de andre Nyt Syn butikkers resultater. Baker Tilly følger nu min virksomhed meget tættere end tidligere, og det betyder, at jeg nu bruger dem meget mere som en aktiv sparringspartner i stedet for blot som bogholdere."

Thomas Waagø
Selvstændig optiker
Nyt Syn, Sorø
Værktøj til frivillige kæder
Benchmarkingydelser
Hvis du vil optimere din frivillige kædes succes
Kontakt
Photo of Ole Schmidt
Ole Schmidt
Registreret revisor, Partner
Photo of Jeppe Pedersen
Jeppe Pedersen
Statsautoriseret revisor, Partner