Rådgivning fra specialister

Rådgivning for os er at skabe mere værdi for dig. Dvs. vores mål er at optimere din virksomhed i samarbejde med dig og med de ressourcer, du og din virksomhed har til rådighed.

I Baker Tilly har vi samlet specialister for at sikre, at vi altid yder den skarpeste rådgivning på alle områder. Det er det, vi forstår ved kvalitet. Enkelt og effektivt.

Vores rådgivning udgør også en integreret del af vores øvrige produkter, således at vi f.eks. under en revision altid finder punkter, hvor vi mener, at du kan forbedre din forretning, eller hvis vi kan se, at du ville drage fordel af at drive din virksomhed under en anden struktur, gør vi naturligvis opmærksom på det.

Vi tror på, at vi altid får det bedste resultat sammen med vores kunder, hvis vi siger tingene, som de er. Så det gør vi. Samtidig med, at vi gør det komplicerede enkelt. Kort sagt, så taler vi et sprog, som vores kunder forstår, og som sikrer, at vi nemt og effektivt skaber den største værdi for vores kunder.

Hvis du vil vide mere eller ønsker et uforpligtende møde, er du velkommen til at kontakte din revisor hos Baker Tilly eller en af vores øvrige eksperter.