Baker Tilly | Digitalisering af virksomhedsfunktioner
16 AERIAL

Digitalisering af virksomhedsfunktioner

Vi er der, hvor du har brug for os
Uanset om det er rundt i verden eller rundt om hjørnet, står Baker Tilly klar til at hjælpe.

Baker Tilly Digital tilbyder en gennemtænkt tilgang, der fokuserer på at forstå forretningsplanen, identificere værdiskabende aktiviteter og automatisere processer.

Vi ser nøje på din virksomheds unikke behov, før vi overvejer ny software eller digitale løsninger. Lad os sammen udforske, hvordan digitalisering kan optimere din forretning og skabe effektiv vækst.

Bestil os gerne til et gratis og uforpligtende brainstormmøde, hvor vi kan indkredse, hvordan effekt skabes hos lige præcis jeres virksomhed.

Hvorfor er det relevant at tænke digitalisering i din virksomhed, og hvornår giver det mening?

I dagens moderne forretningsverden er det mere vigtigt end nogensinde for virksomheder at kunne tilpasse sig hurtigt. Udover det konstante pres fra indenlandske og udenlandske markedsaktører står du også over for skiftende købskanaler og forbrugsmønstre blandt mere flygtige forbrugere. Den digitale omstilling siges at være løsningen, men du føler dig måske stadig bagud.

Det er vigtigt at forstå, at digitalisering ikke bare handler om at erhverve den nyeste teknologi eller trend. Hos Baker Tilly Digital tror vi på, at den digitale omstilling er tvingende nødvendig, men vi mener også, at det er vigtigt at tage en ekstra tænkepause, før du går videre. Før du begynder at digitalisere, er det afgørende at have en klart optegnet forretningsplan. Vi analyserer hele din forretning og identificerer de mest værdiskabende aktiviteter, som kan automatiseres og effektiviseres.

Optimer din forretning med Baker Tilly Digital

Hos Baker Tilly tror vi på to ting:

  1. At den digitale omstilling er tvingende nødvendig
  2. At der er grund til og tid til at tage en ekstra tænkepause, før man går videre

Vi tilbyder gratis og uforpligtende brainstormmøder, hvor vi sammen kan finde ud af, hvordan digitalisering kan skabe værdi for netop din virksomhed. Vi undersøger også, om dine kerneprocesser allerede er understøttet af eksisterende systemer, inden vi foreslår nye softwareløsninger.

Forankret i en dyb forståelse af din virksomhed, sikrer vi, at digitalisering bliver en meningsfuld udvikling og ikke bare en salgssnak om en specifik løsning. Hos Baker Tilly Digital tror vi på, at forståelse muliggør udvikling.

Photo of Digitalisering af virksomhedsfunktioner

Baker Tilly er Microsoft Partner

Som en anerkendt partner udnytter vi det omfattende økosystem af Microsoft-teknologier og værktøjer til at skabe skræddersyede og innovative digitale løsninger. Som en del af dette partnerskab har vi adgang til de nyeste Microsoft-teknologier, ressourcer og ekspertise, hvilket sikrer, at vores løsninger er af høj kvalitet og følger de bedste praksisser.

Power Apps-løsninger udviklet af Baker Tilly

Power Apps

Hvis du vil se eksempler og muligheder med Power Apps-løsninger.

Fill&Sign

Hvis du vil se en løsning der automatisere processer med at udfylde Word-dokumenter og generere professionelle PDF-filer.

Advokato

Hvis du har brug for en løsning der automatiserer og effektiviserer kunde- og sagsoprettelser i ERP-systemer

Frokostliste App

Hvis du har brug for en løsning der kan hjælpe dig med at få overblik over hvilke medarbejdere, der spiser frokost
Kontakt
Photo of Mazdak Rahimzadeh
Mazdak Rahimzadeh
Digitalization Director

Relateret indhold

Case study Digitalisering af virksomhedsfunktioner
26 februar, 2024