E7 A8818

Skab en karriere som revisortrainee

I Baker Tilly har vi flere års erfaring med at uddanne trainees inden for revision. Vi ansætter 10-15 trainees årligt på vores tre kontorer i Valby, Sorø og Odense

Vores trainees kommer med forskellige uddannelsesbaggrunde, som f.eks. HHX, STX, Finansøkonom, HA-almen mm. 

Hvis du kan lide at fordybe dig i tal og arbejde med mennesker, er du godt på vej. 

Hvad vil det sige at være revisortrainee?  

Du vil blive en del af et hold med andre revisortrainees, der sammen med dig gennemgår et forløb, hvor vi giver dig de grundlæggende færdigheder, der er nødvendige for, at du kan blive en dygtig revisor.  Gennem forløbet får du mulighed for at deltage på både store og små opgaver, og vil hurtigt få ansvar. Du kan således selv sætte niveauet for, hvor hurtigt du vil udvikle dig. 

 

”Som revisortrainee arbejder du fuldtid i revisionen og studerer på aftenskole ved siden af, som kan være HD1, HD2 eller CMA ud fra hvilken uddannelse du kommer med. Man bliver fra dag 1 en del af arbejdspladsen, og ens læringskurve er meget stejl, fordi du får en masse ansvar fra start. Du bliver en del af et hold af ca. 10-15 andre trainees, som er med til, at du får et fedt sammenhold med ligesindede fra start.”

Mathias
Revisortrainee

Hvad kan du forvente?

Introdage
For at sikre at du kommer godt fra start, vil de første par uger bestå af introdage, hvor du vil få en introduktion, til det du skal vide og bruge på din rejse til at blive en dygtig revisor. Du vil b.la. blive introduceret til systemer, arbejdsopgaver, processer mm., og så får du mulighed for at lære dine nye kolleger at kende gennem forskellige sociale initiativer i løbet af de første par uger.
Sociale arrangementer
Hos Baker Tilly betyder vores sociale fællesskab meget. Vi arrangerer årlige begivenheder, herunder julefest, sommerfest og Baker Tilly Days. Derudover sørger vores personaleforeninger på de forskellige kontorer for festlige fredagsbarer hver måned, samt andre forskellige begivenheder. Hvis du er til sport, kan du deltage i forskellige sportsgrene som fodbold, padel, ishockey og meget mere.  
Stejl læringskurve
Du kan forvente at blive kastet ud i spændende og udfordrende opgaver fra første dag. Du vil blive tildelt en buddy, der fungerer som din daglige sparringspartner og vil guide dig igennem dine arbejdsopgaver. Desuden vil du blive placeret mellem kolleger på forskellige faglige niveauer, hvilket giver dig en unik mulighed for at lære og vokse fagligt. Du vil altså kunne forvente en stejl læringskurve, som vil lægge et stærkt fundamentet for din karriere som revisor. 
Undervisning
Som en del af dit revisortraineeforløb vil du, ved siden af dit fuldtidsarbejde i revisionen, studere på aftenskole to dage om ugen. Vi finansierer din uddannelse, om det er HD1, HD2 eller CMA, og er fleksible under dine eksamensperioder, således du får de bedste forudsætninger for at balancere dine arbejdsopgaver med dit studie.
AHS JEL originalt

Jorun, med en STX, og Anita, med en HHX, startede begge som revisortrainees i oktober 2022

Jorun og Anita er to af vores dygtige revisortrainees, der udover at være kolleger, også er veninder og studerer HD1 sammen med en håndfuld kolleger. ”Det er fedt, at vi er flere, der studerer sammen, da vi har muligheden for at støtte hinanden undervejs. Derudover har vi det også rigtig godt sammen, når vi ikke arbejder eller studerer.” Anita Høeberg Svendsen, Revisortrainee. Jorun, 22, med en STX-baggrund, og Anita, 20, med en HHX-baggrund, valgte at gå revisortrainee-vejen for at kombinere studiet med hands-on erfaring. Hos Baker Tilly får de mulighed for at dykke ned i en bred vifte af opgaver og udfordringer, hvilket skaber en stejl læringskurve og ansvar fra dag et. Som revisortrainee er der ikke langt til sparring og feedback, da man sidder i et åbent kontorlandskab blandt kolleger på forskellige niveauer. ”Det er fantastisk at være en del af et miljø, hvor man føler sig værdsat og i øjenhøjde med selv de mest erfarne kolleger.” Jorun Ellefsen, Revisortrainee.

Der er flere veje til at blive revisor… Hvilken vej skal du?

Kontakt
Photo of Ida Ytterberg Jessen
Ida Ytterberg Jessen
Recruitment Manager

Relateret indhold

Job Revisortrainee
Ida Ytterberg Jessen • 27. jun. 2024