03 AERIAL

Business intelligence og analytics

Vi er der, hvor du har brug for os
Uanset om det er rundt i verden eller rundt om hjørnet, står Baker Tilly klar til at hjælpe.

Strategiske beslutninger kræver indsigt i spillebrættet. Få den nødvendige indsigt til at træffe strategiske beslutninger med vores Business Intelligence og Analytics løsninger.

Udfold værdien af dine data og skab vækst gennem indsigt og automatisering.

Kontakt os og book et gratis møde, hvor vi kan diskutere, hvordan du kan få opbygget modeller til indsigt i din kerneforretning uden at du skal bruge hele dage på at producere dem.

Udfold værdien af data med BI og Analytics

Virksomheder har i dag store mængder data til rådighed, men data alene er ikke nok. Data kan sammenlignes med et gammelt loftsrum, hvor der er gemt en masse guld, men det kræver indsigt og forståelse for at finde ud af, hvad der har værdi.

Effektivisering og automatisering med moderne BI-løsninger

Med BI og Analytics kan vi skabe værdi for din forretning. Vi designer en oversigt over centrale rapporter og analyser, der giver dig mulighed for at træffe de rigtige beslutninger. Vi kan automatisere rapporter, fx fra en kvartalsrapport i Excel til en daglig rapport. Vi kan også kombinere data fra forskellige afdelinger på nye måder, der giver unik indsigt i dækningsgraden.

Ofte er kontrol og rapportering en stor tidsrøver for kontorfunktionærerne. Ved at bruge moderne business intelligence-løsninger kan vi strukturere data og rapportering, hvilket øger effektiviteten og automatiseringen af disse opgaver.

Eksempler på rapporter og analyser

Vi tilbyder forskellige typer rapporter og analyser, herunder:

  • Projektstyring og vareforbrug
  • Dækningsgrad pr. medarbejder
  • Overskud pr. varekategori
  • Forbrugsmønstre hos kunder
  • Og meget mere

Vi tror på, at indsigt muliggør handling. Lad os sammen tale om, hvordan vi kan omsætte indsigt til vækst for din forretning.

Photo of Business intelligence og analytics

Baker Tilly er Microsoft Partner

Som en anerkendt partner udnytter vi det omfattende økosystem af Microsoft-teknologier og værktøjer til at skabe skræddersyede og innovative digitale løsninger. Som en del af dette partnerskab har vi adgang til de nyeste Microsoft-teknologier, ressourcer og ekspertise, hvilket sikrer, at vores løsninger er af høj kvalitet og følger de bedste praksisser.

Power Apps-løsninger udviklet af Baker Tilly

Power Apps

Hvis du vil se eksempler og muligheder med Power Apps-løsninger.

Fill&Sign

Hvis du vil se en løsning der automatisere processer med at udfylde Word-dokumenter og generere professionelle PDF-filer.

Advokato

Hvis du har brug for en løsning der automatiserer og effektiviserer kunde- og sagsoprettelser i ERP-systemer

Frokostliste App

Hvis du har brug for en løsning der kan hjælpe dig med at få overblik over hvilke medarbejdere, der spiser frokost
Kontakt
Photo of Mazdak Rahimzadeh
Mazdak Rahimzadeh
Digitalization Director