Kontakt os

Bakertilly Henrik Sadolin Joergensen HSJ Small

Statsautoriseret revisor, Partner

Henrik Sadolin Jørgensen
Bakertilly Helle Brandt Moeller HBM Small

Statsautoriseret revisor, Partner

Helle Brandt Møller
23. januar 2024

Baker Tilly støtter Cykelnerven

Baker Tilly støtter det velkendte velgørenhedscykelløb, Cykelnerven. Hvert år tager Cykelnerven udfordringen op og cykler de krævende etaper i Tour de France for at indsamle midler til scleroseforskning.

I juni 2024 vil de engagerede cykelryttere fra Cykelnerven atter indtage de franske bjerge til fordel for Scleroseforeningens vigtige arbejde. Baker Tilly har igen i år støttet Cykelnerven og tager skridtet videre ved selv at deltage i løbet, hvilket understreger virksomhedens engagement i kampen mod sclerose.

Citat Baker TillyKampen mod sclerose er en sag, der ligger os på sinde, og vi er stolte af både at kunne bidrage til forskningen og aktivt deltage i løbet. Dette viser vores dedikation til at støtte og fremme samfundsgavnlige projekter. Vores deltagelse i Cykelnerven er et klart bevis på vores løbende engagement i at gøre en positiv forskel,"

udtaler Henrik Sadolin Jørgensen, Baker Tilly.

Scleroseforeningens velgørenhedsløb, Cykelnerven, vil i juni 2024 indtage de franske bjergtinder for 11. gang i træk med deltagelse af 11 hold fra hele landet. Cykelnerven udfordrer deltagerne med nøje udvalgte bjerge fra årets hårdeste Tour de Frances-etaper, og dette års begivenhed lover at være lige så spektakulær som tidligere.

Læs mere om Cykelnerven