Rådgivning

Vi tilbyder alle typer branchespecialiserede ydelser inden for rådgivning, skat, revision, erhvervsservice, digitalisering og corporate finance.

Med fokus på ejerledede virksomheder hjælper vi vores kunder med at realisere deres visioner.

Rådgivning for os er at skabe mere værdi for dig. Vores mål er at optimere din virksomhed i samarbejde med dig og med de ressourcer, du og din virksomhed har til rådighed.

Vi tror på, at vi får det bedste resultat ved at tilgå samarbejdet med engagement i dig og din virksomhed. Det betyder, at vi altid ved, hvad der rører sig hos dig, og derfor kan komme hele vejen rundt og agere sparringspartner i forbindelse med økonomi, strategi, bankmøder, budgetlægning mv. samt den videre udvikling af din virksomhed.

Strategisk og økonomisk sparring til at understøtte din vækstrejse

Grundet vores størrelse og vores kompetencers bredde og dybde kan vi følge dig på hele jeres vækstrejse - og som en central del af samarbejdet - rådgive og udfordre dig med hensyn til de planer og ambitioner, du har for fremtiden – både fra et forretningsmæssigt perspektiv, men også fra et økonomistyringsperspektiv.

En proaktiv revisor og rådgiver

Når du vælger at samarbejde med os, værdsætter vi den tillid, du investerer i os. Vi gengælder denne tillid med gode relationer og relevant kommunikation, som skaber gode muligheder. Vi betjener kunder i alle sektorer og størrelser, men vi mister dig aldrig af syne.

Hos Baker Tilly, er vi klar til morgendagens udfordringer. Vi tror på styrken i gode relationer. Vi leder og lytter efter gode samtaler. Vi gør forandring til fremskridt.

Now, for tomorrow

Now, for tomorrow

Kontakt

Morten Schwensen

Morten Schwensen

Statsautoriseret revisor, partner