6. juli 2023

Baker Tilly International udnævnt som Årets Netværk

Baker Tilly International, hvor Baker Tilly Denmark Godkendt Revisionspartnerselskab er medlemsvirksomhed, er blevet udnævnt som Årets Netværk ved den prestigefyldte International Accounting Forum & Awards-ceremoni 2023.

Dommerne var imponerede over Baker Tilly Internationals evne til at lytte, forstå og støtte deres medlemsvirksomheders fremgang. Netværket har konsekvent stræbt efter excellence og har succesfuldt implementeret en omfattende global strategiplan. Deres engagement i intern uddannelse har cementeret deres position som en foretrukken arbejdsgiver, der tiltrækker top talent inden for branchen.

Francesca Lagerberg, CEO for Baker Tilly International, udtalte:

Citat fra Baker Tilly

Det var en stor ære at modtage denne anerkendelse på vegne af vores 42.000 talentfulde fagfolk. Prisen vidner om deres dedikation og enestående bidrag samt dommernes anerkendelse af, at Baker Tilly fortsat er førende i vores profession inden for vigtige strategiske og operationelle områder."

Vi er taknemmelige for den fortsatte succes og stolte over at være en del af et globalt netværk, der prioriterer kvalitet, innovation og støtte til vores kunder og medarbejdere. Vi ser frem til at fortsætte vores vækst og bidrag til Baker Tilly Internationals succes.

Læs mere om anerkendelsen her