RPA og Intelligent Automation

Hastighed og kvalitet er to kernebegreber, der dikterer virksomhedens evne til at sætte den rette pris, som kunden køber ind på, og som man tjener penge på. Samtidig er landskabet, som skal effektiviseres, blevet større end nogensinde, fordi mere kan gøres end før.

Kundesystemer kan integreres direkte i virksomhedens egne løsninger, og offentlig rapportering er ikke længere bare en markedsstandard, hvor alle virksomheder har en medarbejder til at indsende dokumentationen på den samme måde. Der er muligheder i alle afkroge, og derfor også hele tiden løsninger, som virksomheden ikke har udnyttet endnu.

Fordelene ved digitalisering

Hastighed og kvalitet er de rigtige kernebegreber - også for en automatiseringsagenda. Automatisering skal være hurtigt at sætte op og hurtigt at tage ned, og det skal skabe værdi og kvalitet i de opgaver, der udføres automatisk. En stærk automatiseringsagenda kan sikre, at man kan skalere opad uden yderligere omkostninger eller nedad uden tab af kernekompetencer. At man kan tilpasse sig særlige markedskrav og kunders ønsker om ekstra kontroller uden at skulle ud at ansætte nye medarbejdere. At man får ensartethed ind i sine datastrukturer, så man bedre kan rapportere og opnå indsigt i sin forretning.

Hos Baker Tilly arbejder vi med automatisering og robotics på tværs af computersystemer. Vi sætter strøm til, så du ikke skal sætte hænder til.

Vi ved, at virksomheder ikke fungerer som isolerede øer i dag, men er nødt til at interagere med stadig flere eksterne systemer hos kunder, leverandører eller offentlige aktører. 

Disse interaktioner skal gøres så automatiske og standardiserede som muligt, og vi hjælper hele vejen:
  • Fra automatisering og digitalisering af formularer til f.eks. lagerstatus, arealopmåling eller nye ordrer
  • Over automatiske godkendelsesflow, bestilling af varer og registrering i økonomi- og produktionssystemer
  • Til afrapportering og fakturering

Automatisering er dikteret af processer og systemer, men processer og systemer er dikteret af forretningsplanen. Tilgangen er derfor altid at forstå, hvad der driver jeres forretning, for at vi kan automatisere de rigtige steder og med de rigtige værktøjer.

Og naturligvis også sikre, at løsningen kan bruges i drift. For hvis ikke det virker - så er det ganske ligegyldigt.

Vi arbejder med flere forskellige løsninger indenfor RPA, workflows og low code applikationer. Vi tager gerne en gratis og uforpligtende brainstorm med jer om, hvordan I kommer billigt, nemt og sikkert i mål med at automatisere de rigtige ting på den rigtige måde.

Kundeeksempler

Automatisering af bankafstemning

Baker Tilly bistod både med rådgivning og udvikling af en RPA, der automatiserede kundens bankafstemningsproces og eliminerede manuelle processer.

Læs mere

Kompleks sagsoprettelse

Baker Tilly udviklede en app løsning, der kunne starte og skabe et flow i sagsoprettelsesprocessen for kunden, og frigav ressourcer hos medarbejderne.

Læs mere

Kontakt

Mazdak Rahimzadeh

Mazdak Rahimzadeh

Digitalization Director