Baker Tilly | Økonomisystem og ERP
08 ME

Økonomisystem og ERP

Vigtigheden for din virksomhed og tegn på opgradering

Vi er der, hvor du har brug for os
Uanset om det er rundt i verden eller rundt om hjørnet, står Baker Tilly klar til at hjælpe.

Et ERP-system (Enterprise Resource Planning) er hjertet i forretningen, fordi det styrer og organiserer de mest centrale dele af indtjeningen.

Det er derfor vigtigt, at du har et økonomisystem, der passer til din forretning. Er det for stort, er det for dyrt. Er det for småt, er du nødt til at håndtere kritiske processer manuelt eller i Excel. Men hvad gør et økonomisystem lige tilpas? Og hvornår bliver det til et Enterprise Resource Planning system (ERP)?

Tag gerne fat i os for en gratis og uforpligtende samtale om, hvorfor I ikke er tilfredse med jeres nuværende, eller hvad der kunne være anderledes med et nyt økonomisystem eller ERP.

Kend de typiske tegn på behovet for et nyt økonomisystem eller ERP

Hos Baker Tilly kender vi de gængse økonomisystemer på markedet. Vi ved, hvad deres styrker er, og hvornår du bør overveje at skifte. Det kan f.eks. være dikteret af, hvornår du har for mange transaktioner til dit nuværende system, eller når du har brug for bedre varestyring eller automatisk indkøb. Der er flere årsager til, at virksomheder gror fra deres økonomisystem og har brug for et nyt, men ofte er en god indikator på, at det er tid til en snak, at Excel-arkene er ved at vokse dem over hovedet. Systemet er simpelthen ikke stærkt nok til alle de dataprocesser, virksomheden har brug for.

Vælg det rette økonomisystem til din virksomhed: Størrelse og behovsanalyse 

Når det kommer til økonomisystemer, er det afgørende at finde den rigtige pasform til din virksomhed. En grundig analyse af virksomhedens størrelse og behov er nødvendig for at sikre, at det valgte økonomisystem opfylder alle krav og forventninger. 

Vi kan hjælpe dig med at identificere og definere de kerneforretningsprocesser, som et nyt økonomisystem skal kunne understøtte. Dette er afgørende for at sikre, at det nye system passer perfekt til din virksomheds unikke behov og arbejdsprocesser. 

Vi fungerer gerne både som primær rådgiver på projektet - eller som en second opinion, du kan stole på.

Photo of Økonomisystem og ERP

Baker Tilly er Microsoft Partner

Som en anerkendt partner udnytter vi det omfattende økosystem af Microsoft-teknologier og værktøjer til at skabe skræddersyede og innovative digitale løsninger. Som en del af dette partnerskab har vi adgang til de nyeste Microsoft-teknologier, ressourcer og ekspertise, hvilket sikrer, at vores løsninger er af høj kvalitet og følger de bedste praksisser.
Kundeeksempler
Digital overgang fra C5 til e-conomic - kundeeksempel
Baker Tilly hjalp med virksomheden med at konvertere fra C5 og videre til e-conomic. Konvertering samt oplæring af systemet blev udført på en dag.
Fra e-conomic til Business Central - kundeeksempel
Baker Tilly bistod med rådgivning og agerede som implementeringspartner i opgraderingen af e-conomic til Business Central.
Effektiv automatiseret bogføring - kundeeksempel
Baker Tilly rådgav kunden til at implementere ny automatiseret bogføring med e-conomic som økonomisystem.
Kontakt
Photo of Mazdak Rahimzadeh
Mazdak Rahimzadeh
Digitalization Director