78 PEOPLE

Bogføring

Optimer din virksomheds økonomi

Vi er der, hvor du har brug for os
Uanset om det er rundt i verden eller rundt om hjørnet, står Baker Tilly klar til at hjælpe.

Ønsker du effektiv og pålidelig bogføringssupport? Vi står klar til at aflaste dig, så du kan fokusere på din kerneforretning og overlade den finansielle administration til os

Brug tiden på det du gør bedst, og lad os gøre det, vi brænder for. Du bestemmer selv, om du ønsker at klare noget selv eller lade os håndtere det hele. Vi sørger for, at dit bogholderi altid er ajour, og at du således har løbende overblik over din virksomheds økonomi og derved undgår ubehagelige overraskelser i forbindelse med årsregnskab, momsindberetning m.m.

Vi tilbyder muligheden for fast tilknytning af en erfaren bogholder, der leverer kompetente og rettidige resultater. Vores viden om lovgivning og regler er altid opdateret, så du kan være tryg ved, at dine økonomiske forpligtelser håndteres korrekt.

Support eller fast outsourcing af bogføringen

Vores medarbejdere i Erhvervsservice har mange års erfaring fra økonomi- og regnskabsafdelinger. Vi kan derfor hjælpe med alle opgaver inden for regnskab til små- og mellemstore virksomheder, uanset branche.

I spidsbelastningsperioder, ved længerevarende sygdom eller i forbindelse med outsourcing af hele eller dele af jeres virksomheds økonomi- og regnskabsfunktion kan vi træde til. I kan derfor trygt overlade jeres bogføring, lønadministration, rapportering eller interim service til os.

Vi tilbyder at knytte en fast og erfaren medarbejder til jeres sag. Kort sagt, en medarbejder, der løser opgaverne kompetent og til tiden. Samtidig kan I være helt sikre på, at vi til enhver tid vil holde os fuldt opdateret i forhold til lovgivning og regler. Med andre ord, kan det godt betale sig, for I betaler kun for de ydelser og den tid, I gør brug af.

Erhvervsservice hos Baker Tilly: Fleksibilitet og kvalitet

Uanset hvornår I vælger at inddrage os i en opgaveløsning, er det vores mål, at det skal være så nemt for jer som muligt. Derfor er vores løsninger sammensat med fokus på:

  • Opdateret viden inden for lovgivningen
  • Fleksibilitet
  • Fokus på effektivitet og kvalitet
  • Faglig sparring og rådgivning
  • Leveringssikkerhed og dermed reduktion af sårbarhed

Vores Interim Service omfatter ud over akut nødhjælp i økonomifunktionen også:

  • Forberedelse af materiale til ekstern revision
  • Udarbejdelse af rapportering
  • Budget og forecast
  • Ledelsesrapportering

Start med en uforpligtende samtale og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Kontakt
Photo of Kamilla Schultz
Kamilla Schultz
Onboarding Specialist
Photo of Thomas Lindbjerg
Thomas Lindbjerg
BSO & Digitalization, Partner