24 CRH

RPA og Intelligent Automation

til effektivisering af virksomheden

Vi er der, hvor du har brug for os
Uanset om det er rundt i verden eller rundt om hjørnet, står Baker Tilly klar til at hjælpe.

Effektivisering af virksomhedens processer og opgaver er afgørende for at opnå hastighed, kvalitet og øget indtjening

Hos Baker Tilly specialiserer vi os i RPA og Intelligent Automation, og vi er her for at hjælpe dig med at udnytte de mange muligheder, der findes i dag.

Hastighed og kvalitet er de rigtige kernebegreber - også for en automatiseringsagenda. Automatisering skal være hurtigt at sætte op og hurtigt at tage ned, og det skal skabe værdi og kvalitet i de opgaver, der udføres automatisk. En stærk automatiseringsagenda kan sikre, at man kan skalere opad uden yderligere omkostninger eller nedad uden tab af kernekompetencer. At man kan tilpasse sig særlige markedskrav og kunders ønsker om ekstra kontroller uden at skulle ud at ansætte nye medarbejdere. At man får ensartethed ind i sine datastrukturer, så man bedre kan rapportere og opnå indsigt i sin forretning.

Hos Baker Tilly arbejder vi med automatisering og robotics på tværs af computersystemer. Vi sætter strøm til, så du ikke skal sætte hænder til.

Automatisering af processer og systemer: Vi hjælper dig med at optimere 

Vi ved, at virksomheder ikke fungerer som isolerede øer i dag, men er nødt til at interagere med stadig flere eksterne systemer hos kunder, leverandører eller offentlige aktører. 

Disse interaktioner skal gøres så automatiske og standardiserede som muligt, og vi hjælper hele vejen:

  • Fra automatisering og digitalisering af formularer til f.eks. lagerstatus, arealopmåling eller nye ordrer
  • Over automatiske godkendelsesflow, bestilling af varer og registrering i økonomi- og produktionssystemer
  • Til afrapportering og fakturering

Lad Baker Tilly hjælpe dig med RPA og automation

Vi forstår, at hver virksomhed er unik, og derfor tilpasser vi vores tilgang til dine specifikke behov. Vores automatiseringsløsninger er skabt til at optimere de rigtige områder med de rette værktøjer. Du kan stole på, at vores løsninger er driftssikre, nemme at implementere og sikre. 

Og naturligvis også sikre, at løsningen kan bruges i drift. For hvis ikke det virker - så er det ganske ligegyldigt.

Vi arbejder med flere forskellige løsninger indenfor RPA, workflows og low code applikationer. Vi tager gerne en gratis og uforpligtende brainstorm med jer om, hvordan I kommer billigt, nemt og sikkert i mål med at automatisere de rigtige ting på den rigtige måde.

Photo of RPA og Intelligent Automation

Baker Tilly er Microsoft Partner

Som en anerkendt partner udnytter vi det omfattende økosystem af Microsoft-teknologier og værktøjer til at skabe skræddersyede og innovative digitale løsninger. Som en del af dette partnerskab har vi adgang til de nyeste Microsoft-teknologier, ressourcer og ekspertise, hvilket sikrer, at vores løsninger er af høj kvalitet og følger de bedste praksisser.
Kundeeksempler
Effektivisering af sagsoprettelsesprocessen – kundeeksempel
Baker Tilly udviklede en app løsning, der kunne starte og skabe et flow i sagsoprettelsesprocessen for kunden, og frigav ressourcer hos medarbejderne.
Selvautomatisering af bankafstemninger - kundeeksempel
Baker Tilly bistod både med rådgivning og udvikling af en RPA, der automatiserede kundens bankafstemningsproces og eliminerede manuelle processer.
Fra e-conomic til Business Central - kundeeksempel
Baker Tilly bistod med rådgivning og agerede som implementeringspartner i opgraderingen af e-conomic til Business Central.
Kontakt
Photo of Mazdak Rahimzadeh
Mazdak Rahimzadeh
Digitalization Director

Relateret indhold

Nyhed RPA og Intelligent Automation
Mazdak Rahimzadeh • 3. okt. 2022