Digitalisering af virksomhedsfunktioner

Vi kigger på hele forretningen og alle kerneprocesser og ser på, om de selvsamme kerneprocesser i forvejen er understøttet af systemer eller ej, før vi foreslår nyt software som en eventuel løsning. Bestil os gerne til et gratis og uforpligtende brainstormmøde, hvor vi kan indkredse, hvordan effekt skabes hos lige præcis jeres virksomhed.

BI og Analytics

Med Business intelligence og analytics kobler vi viden på jeres forretning. Vi designer sammen med jer en oversigt over centrale rapporter og analyser, der kan gøre jer bedre i stand til at træffe de rigtige beslutninger.

Automatisering og robotics

Automatisering skal være hurtigt at sætte op og hurtigt at tage ned, og det skal skabe værdi og kvalitet i de opgaver, der udføres automatisk. En stærk automatiseringsagenda kan sikre, at I kan skalere opad uden yderligere omkostninger eller nedad uden tab af kernekompetencer.

Økonomisystem og ERP

Økonomisystemet er hjertet i forretningen, fordi det styrer og organiserer de mest centrale dele af indtjeningen. Det er derfor vigtigt, at du har et økonomisystem, der passer til din forretning. Vi hjælper med at optegne centrale kerneprocesser i virksomheden, så vi ved, hvad det er, et nyt system skal passe til.

Digitale løsninger: Power Apps

Vi er glade for at kunne tilbyde vores kunder et bredt udvalg af digitale løsninger, der er udviklet i Power Apps, og samtidig drage fordel af vores samarbejde som Microsoft-partner. Dette sikrer, at vores løsninger er i tråd med de seneste teknologitrends og leverer værdi til vores kunder.

Cases

Se forskellige eksempler på kundeudfordringer hvor Baker Tillys digitale løsninger, har gjort en forskel.

Kontakt

Mazdak Rahimzadeh

Mazdak Rahimzadeh

Digitalization Director