22 PEOPLE

Fakturahåndtering

Outsourcing af bogholderiet - er du klar til en ny fremtid?

Vi er der, hvor du har brug for os
Uanset om det er rundt i verden eller rundt om hjørnet, står Baker Tilly klar til at hjælpe.

Som kunde hos Baker Tilly kan du trygt overlade dine betalinger til os. Med kendskab til din forretning tilsikrer vi, at dine regninger bliver betalt med din elektroniske accept.

Du kan dermed stadig bevare overblikket over de fakturaer, der enten mangler godkendelse, eller er godkendt. Du vil opleve en stor besparelse af tid i din hverdag – tid, du med fordel kan bruge på din kernekompetence, nemlig din forretning.

Du kan med fordel indsende alle bilag elektronisk og minimere din nuværende håndtering af fysiske bilag.

Vælg den elektroniske fakturahåndtering fra Baker Tilly 

Hovedparten af vores kunder vælger vores elektroniske løsning som tilvalgsprodukt til deres fakturahåndtering. Du har som kunde mulighed for at tilgå SignFlow døgnet rundt, og samtidig bliver dine fakturaer søgbare fem år tilbage. Efter din godkendelse i SignFlow tilsikrer vi, at fakturaerne bliver betalt på forfaldsdatoen og derefter bogført.

Den elektroniske fakturahåndtering er et tilvalgsprodukt, såfremt det ikke tilvælges, har du naturligvis også muligheden for at sende dine fakturaer ind til os manuelt, hvorefter de ligeledes vil blive betalt og bogført. Vi finder sammen den løsning, der passer bedst til din forretning.

Sådan fungerer vores fakturahåndtering:

  1. Du indsender alle fakturaer elektronisk direkte til SignFlow - enten scannes bilagene ind og sendes til os, og ellers sender leverandører elektroniske bilag direkte til os.
  2. Fakturaerne lander hos rette godkender. Godkendelse kan tilgås fra alle elektroniske enheder, selv når du er på farten. Du har i Signflow mulighed for at sende en pågældende faktura videre til en kollega med noter såfremt det er nødvendigt.
  3. Efter godkendelse fra den ansvarlige i jeres virksomhed sørger Baker Tilly for betaling på den angivne forfaldsdato.
  4. Vi danner et elektronisk arkiv til dine bilag og du kan let få et komplet overblik over fakturaer fra en bestemt leverandør via de mange søgefunktioner.

Erhvervsservice hos Baker Tilly: Fakturahåndtering med fri adgang og fuld gennemsigtighed døgnet rundt

Er du eksisterende eller ny kunde, så kontakt os allerede i dag og hør mere om, hvordan elektronisk fakturahåndtering kan være med til at give dig større overblik samt markante tidsbesparelser i din virksomhed.

Kontakt
Photo of Kamilla Schultz
Kamilla Schultz
Onboarding Specialist
Photo of Thomas Lindbjerg
Thomas Lindbjerg
BSO & Digitalization, Partner