E7 A2127

Skab en karriere som revisortrainee

I Baker Tilly har vi flere års erfaring med at uddanne trainees inden for revision. Vi ansætter 10-15 trainees årligt på vores tre kontorer i Valby, Sorø og Odense

Vores trainees kommer med forskellige uddannelsesbaggrunde, som f.eks. HHX, STX, Finansøkonom, HA-almen mm. 

Hvis du kan lide at fordybe dig i tal og arbejde med mennesker, er du godt på vej. 

Skal du være en del af fremtidens revisorer? Hos Baker Tilly tilbyder vi et revisortraineeforløb, hvor du får den grundlæggende viden og erfaring, som er nødvendig for at starte din karriere som revisor.

Vi har fortsat ledige pladser med start til oktober 2024:

Valby

Læs mere om stillingen og ansøg herunder:

Sorø

Læs mere om stillingen og ansøg herunder:

Hvad vil det sige at være revisortrainee?

Du vil blive en del af et hold med andre revisortrainees, der sammen med dig gennemgår et forløb, hvor vi giver dig de grundlæggende færdigheder, der er nødvendige for, at du kan blive en dygtig revisor.  Gennem forløbet får du mulighed for at deltage på både store og små opgaver, og vil hurtigt få ansvar. Du kan således selv sætte niveauet for, hvor hurtigt du vil udvikle dig. 

”Som revisortrainee arbejder du fuldtid i revisionen og studerer på aftenskole ved siden af, som kan være HD1, HD2 eller CMA ud fra hvilken uddannelse du kommer med. Man bliver fra dag 1 en del af arbejdspladsen, og ens læringskurve er meget stejl, fordi du får en masse ansvar fra start. Du bliver en del af et hold af ca. 10-15 andre trainees, som er med til, at du får et fedt sammenhold med ligesindede fra start.” Mathias 21 år og HD1 studerende

Hvad kan du forvente?

Introdage

For at sikre at du kommer godt fra start, vil de første par uger bestå af introdage, hvor du vil få en introduktion, til det du skal vide og bruge på din rejse til at blive en dygtig revisor. Du vil b.la. blive introduceret til systemer, arbejdsopgaver, processer mm., og så får du mulighed for at lære dine nye kolleger at kende gennem forskellige sociale initiativer i løbet af de første par uger.

Sociale arrangementer

Hos Baker Tilly betyder vores sociale fællesskab meget. Vi arrangerer årlige begivenheder, herunder julefest, sommerfest og Baker Tilly Days. Derudover sørger vores personaleforeninger på de forskellige kontorer for festlige fredagsbarer hver måned, samt andre forskellige begivenheder. Hvis du er til sport, kan du deltage i forskellige sportsgrene som fodbold, padel, ishockey og meget mere.  

Stejl læringskurve

Du kan forvente at blive kastet ud i spændende og udfordrende opgaver fra første dag. Du vil blive tildelt en buddy, der fungerer som din daglige sparringspartner og vil guide dig igennem dine arbejdsopgaver. Desuden vil du blive placeret mellem kolleger på forskellige faglige niveauer, hvilket giver dig en unik mulighed for at lære og vokse fagligt. Du vil altså kunne forvente en stejl læringskurve, som vil lægge et stærkt fundamentet for din karriere som revisor. 

Undervisning

Som en del af dit revisortraineeforløb vil du, ved siden af dit fuldtidsarbejde i revisionen, studere på aftenskole to dage om ugen. Vi finansierer din uddannelse, om det er HD1, HD2 eller CMA, og er fleksible under dine eksamensperioder, således du får de bedste forudsætninger for at balancere dine arbejdsopgaver med dit studie.

Der er flere veje til at blive revisor… Hvilken vej skal du?

Jorun, med en STX, og Anita, med en HHX, startede begge som revisortrainees i oktober 2022.

🧑‍🤝‍🧑 Jorun og Anita er to af vores dygtige revisortrainees, der udover at være kolleger, også er veninder og studerer HD1 sammen med en håndfuld kolleger. 🎓 Jorun, 22, med en STX-baggrund, og Anita, 20, med en HHX-baggrund, valgte at gå revisortrainee-vejen for at kombinere studiet med hands-on erfaring. Hos Baker Tilly får de mulighed for at dykke ned i en bred vifte af opgaver og udfordringer, hvilket skaber en stejl læringskurve og ansvar fra dag ét.

Som revisortrainee er der ikke langt til sparring og feedback, da man sidder i et åbent kontorlandskab blandt kolleger på forskellige niveauer. ”Det er fantastisk at være en del af et miljø, hvor man føler sig værdsat og i øjenhøjde med selv de mest erfarne kolleger.

Jorun Ellefsen
Revisortrainee

Det er fedt, at vi er flere, der studerer sammen, da vi har muligheden for at støtte hinanden undervejs. Derudover har vi det også rigtig godt sammen, når vi ikke arbejder eller studerer.

Anita Høeberg Svendsen
Revisortrainee.

Jeg vil gerne søge jobbet! Hvad gør jeg?

Gennem vores rekrutteringsportal sender du en ansøgning, opdateret CV samt seneste karakterer. Vores Recruitment Manager, Ida, vil kontakte dig inden for  4 uger, i forhold til om du vil blive indkaldt til første samtale. 

Rekrutteringsprocessen forløber sig over to samtaler, og du kan forvente at skulle besvare en personanalyse, som gennemgås på 2. samtale.

Inden samtalen bør du sætte dig godt ind i, hvad Baker Tilly er for en virksomhed.

Skal du med på holdet i 2024? 

Valby

Læs mere om stillingen og ansøg herunder:

Sorø

Læs mere om stillingen og ansøg herunder:

Vi glæder os til at modtage din ansøgning!

Kontakt
Photo of Ida Ytterberg Jessen
Ida Ytterberg Jessen
Recruitment Manager