Bliv en del af Baker Tilly

Verden er fuld af muligheder, og det kan være svært at vælge, hvilken retning du skal tage. Hos Baker Tilly giver vi dig mulighed for at træffe det rigtige valg, vi tager din udvikling seriøst og hjælper dig og din karriere godt på vej.

Har du lyst til at være en del af en virksomhed i vækst med faglige dygtige kolleger, et inspirerende miljø, hvor fokus er på mennesker og rådgivning, og hvor vi spiller hinanden gode? Så kom og gør karriere hos os. 

Teamwork og sparring på tværs af alle niveauer og afdelinger er nøglen til succes for både vores kunder og vores medarbejdere. Vi er nærværende og ser muligheder og har altid fokus på at levere løsninger i særklasse med høj kvalitet. Med åbenhed og ærlighed kommunikerer vi tydeligt både internt og eksternt. Alt dette er en del af Baker Tillys værdier. Se vores værdier her.

#WeAreBakertilly

Vi stræber efter at være den foretrukne arbejdsplads. Dette gør vi ved at udvise gensidig respekt, arbejde innovativt og engageret. Vi udstråler arbejdsglæde – det skal være sjovt at gå på arbejde – og vi hepper hinanden i mål.

Ledige stillinger

Vil du være en del af vores team, så hold øje med vores side, hvor vi løbende slår stillinger op. Vi er en virksomhed i vækst, og søger derfor løbende nye kolleger.

I rekrutteringsprocessen anvender vi et online rekrutteringssystem. Her kan du tilmelde dig vores jobagent og søge på ledige stillinger. Dine oplysninger og dit CV bliver gemt i vores database, som vi anvender, når vi rekrutterer nye kolleger. Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Se alle ledige stillinger her

Følg os på:
Baker Tilly på LinkedIn Baker Tilly på Facebook Baker Tilly på Instagram Baker Tilly på Youtube
Har du lyst til at høre mere om Baker Tilly og dine muligheder hos os, står Ida altid klar med en uforpligtende kop kaffe.

RIng til Ida

#WeAreLookingForYou

Karrieremuligheder i Baker Tilly

I Baker Tilly har vi god erfaring med at uddanne og investere i vores medarbejdere, uanset hvor langt du er i din karriere. Vi tror på, at med gode og interne karrieremuligheder, skabes motiverede medarbejdere, og dermed et godt arbejdsmiljø.

Vi rådgiver inden for flere specialistområder, og det giver dig som medarbejder unikke muligheder, for at sparre med mange dygtige specialister, og står du på et tidspunkt med tanker om at prøve noget nyt, er der derfor muligheder internt.

Uanset hvilken vej du agter at tage, vil vi sammen med dig, lægge en plan for din udvikling og karrierevej. Det er dig selv, der sætter barren for hvor langt du skal nå, og hvor hurtigt det skal gå. Der er muligheder for alle – om du vil videreuddanne dig, eller dygtiggøre dig på dit nuværende niveau.

#GreatFutures

Fælles for alle vores kolleger er, at du får indflydelse fra dag 1, og vi lytter til dig. Vi har en størrelse virksomhed og arbejdsplads, der gør, at du ikke blot bliver en i mængden, men at du vil blive set og hørt.

Vores kerneværdier:

One Firm
One Firm

Internt

Vi deler vores viden

Vi mødes på tværs af afdelinger

Vi kender hinanden

Vi udviser gensidig respekt

Eksternt

Vi tager fælles ansvar

Vi har bedste rådgiver på opgaven

Vi vil samarbejdet

Vi støtter hinanden

Passion
Passion

Internt

Vi gør en forskel for vores kollegaer

Vi fejrer hinandens succeser

Vi udstråler arbejdsglæde

Vi har tillid til vores kollegaer

Eksternt

Vi er innovative

Vi yder vores bedste

Vi er engagerede

Vi er et skridt foran

Best in Class
Best in Class

Internt

Vi tænker proaktivt

Vi er altid på forkant

Vi rekrutterer og fastholder de bedste medarbejdere

Vi er den foretrukne arbejdsplads

Eksternt

Vi leverer løsninger i særklasse

Vi er nærværende

Vi leverer altid kvalitet

Vi ser muligheder

Think Straight - Talk StraightThink Straight - Talk Straight

Internt

Vi er gode til at give og modtage feedback

Vi siger fra – det er okay

Vi er troværdige og siger vores mening

Vi vil afstemme forventninger

Eksternt

Vi siger tingene, som de er

Vi er troværdige

Vi kommunikerer tydeligt

Vi gør det komplicerede enkelt

Kontakt

Ida Ytterberg Jessen

Ida Ytterberg Jessen

Recruitment Manager