Fakturahåndtering

Markante tidsbesparelser i en digital og papirløs hverdag.

Som kunde hos Baker Tilly kan du trygt overlade dine betalinger til os. Med kendskab til din forretning tilsikrer vi, at dine regninger bliver betalt med din elektroniske accept. Du kan dermed stadig bevare overblikket over de fakturaer, der enten mangler godkendelse, eller er godkendt. Du vil opleve en stor besparelse af tid i din hverdag – tid, du med fordel kan bruge på din kernekompetence, nemlig din forretning.

Hovedparten af vores kunder vælger vores elektroniske løsning som tilvalgsprodukt til deres fakturahåndtering. Du kan med fordel indsende alle bilag elektronisk og minimere din nuværende håndtering af fysiske bilag. Du har som kunde mulighed for at tilgå SignFlow døgnet rundt, og samtidig bliver dine fakturaer søgbare fem år tilbage. Efter din godkendelse i SignFlow tilsikrer vi, at fakturaerne bliver betalt på forfaldsdatoen og derefter bogført.

Den elektroniske fakturahåndtering er et tilvalgsprodukt, såfremt det ikke tilvælges, har du naturligvis også muligheden for at sende dine fakturaer ind til os manuelt, hvorefter de ligeledes vil blive betalt og bogført. Vi finder sammen den løsning, der passer bedst til din forretning.

Så enkelt er det:
  1. Du indsender alle fakturaer elektronisk direkte til SignFlow - enten scannes bilagene ind og sendes til os, og ellers sender leverandører elektroniske bilag direkte til os.
  2. Fakturaerne lander hos rette godkender. Godkendelse kan tilgås fra alle elektroniske enheder, selv når du er på farten. Du har i Signflow mulighed for at sende en pågældende faktura videre til en kollega med noter såfremt det er nødvendigt.
  3. Efter godkendelse fra den ansvarlige i jeres virksomhed sørger Baker Tilly for betaling på den angivne forfaldsdato.
  4. Vi danner et elektronisk arkiv til dine bilag og du kan let få et komplet overblik over fakturaer fra en bestemt leverandør via de mange søgefunktioner.
Erhvervsservice hos Baker Tilly: Fakturahåndtering med fri adgang og fuld gennemsigtighed døgnet rundt.

Er du eksisterende eller ny kunde, så kontakt os allerede i dag og hør mere om, hvordan elektronisk fakturahåndtering kan være med til at give dig større overblik samt markante tidsbesparelser i din virksomhed.

Kontakt

Kamilla Schultz

Kamilla Schultz

Onboarding Specialist