Baker Tilly | Frokostliste App
38 PEOPLE

Frokostliste App

Vi er der, hvor du har brug for os
Uanset om det er rundt i verden eller rundt om hjørnet, står Baker Tilly klar til at hjælpe.

En frokostliste, udviklet i Power Apps, hjælper virksomheder med at få overblik over hvilke medarbejdere, der spiser frokost.

 1. Brugervenlighed:
  Frokostliste App'en leveres med en intuitiv brugergrænseflade, der er nem at navigere rundt i. Den er som udgangspunkt lavet til mobilen, men kan også åbnes i Teams.
 2. Fleksibilitet:
  Frokostliste App'en giver mulighed for at tilpasse frokostbestillinger i realtid, hvilket er særligt nyttigt i tilfælde af ændrede behov eller pludselige ændringer i antallet af medarbejdere. Du kan tilmed tilmelde dig aftensmad, hvis du kan se at dine dage bliver lange (optional, såfremt din kantine ønsker det).
 3. Simpel og let at opdatere:
  Med Frokostliste App'en kan din kantine centralt styre frokostbestillinger og opdatere menuer. Det giver bedre kontrol og fleksibilitet i forhold til at tilpasse frokosten efter din virksomheds behov. Din kantine kan også tilføje helligdage, eller andre dage, hvor de ved kantinen holder lukket.
 4. Overblik og rapportering:
  Frokostliste App'en giver et overblik over frokostbestillinger og udgifter, hvilket gør det nemt at generere rapporter og analysere data. Det hjælper din virksomhed med at forstå forbrugsmønstre og træffe informerede beslutninger.
 5. Anonymitet:
  De enkelte medarbejdere kan ikke se hvem der er vegetar, pescetar eller ikke spiser svinekød eller hvilke personer der kommer til frokost. 
 6. Kostbesparelser:
  Ved at automatisere processen og optimere bestillinger kan Frokostliste App'en bidrage til at reducere madspild og omkostninger forbundet med frokostordninger. Der vil fra systemet blive udsendt en reminder, hvis den enkelte medarbejder mangler at udfylde for næste uge. Det er samtidig muligt at registrere gæster til frokost.
Photo of Frokostliste App

Baker Tilly er Microsoft Partner

Som en anerkendt partner udnytter vi det omfattende økosystem af Microsoft-teknologier og værktøjer til at skabe skræddersyede og innovative digitale løsninger. Som en del af dette partnerskab har vi adgang til de nyeste Microsoft-teknologier, ressourcer og ekspertise, hvilket sikrer, at vores løsninger er af høj kvalitet og følger de bedste praksisser.

Du kan nemt integrere Frokostliste App'en, og designe den i din virksomheds farver

Frokostliste App'en er fuldt tilpasningsdygtig og kan skræddersyes til at opfylde din virksomheds unikke farve- og designbehov. Lad os samarbejde om at bringe din vision til virkelighed. Se screenshots af selve løsningen nedenfor:

Dine medarbejdere kan nemt vælge om de ønsker vegetar, pescetar eller uden svinekød

Dine medarbejdere kan se ugens menu eller de næste uges menuer inden de tilmelder sig

Dine medarbejdere kan nemt tilmelde gæster eller mad til store møder med eksterne gæster

Dine medarbejdere kan nemt vælge hvilket kontor de deltager i frokost i, hvis de jævnligt er på forskellige kontorer

Dine medarbejdere kan let få et overblik over hvilke dage eller uger de har tilmeldt sig frokost i

Din kok eller kantinemedarbejder kan nemt få et overblik over hvor mange personer der skal laves mad til og hvilke præferencer de har

Power Apps-løsninger udviklet af Baker Tilly

Power Apps

Hvis du vil se eksempler og muligheder med Power Apps-løsninger.

Fill&Sign

Hvis du vil se en løsning der automatisere processer med at udfylde Word-dokumenter og generere professionelle PDF-filer.

Advokato

Hvis du har brug for en løsning der automatiserer og effektiviserer kunde- og sagsoprettelser i ERP-systemer

Frokostliste App

Hvis du har brug for en løsning der kan hjælpe dig med at få overblik over hvilke medarbejdere, der spiser frokost
Kontakt
Photo of Mazdak Rahimzadeh
Mazdak Rahimzadeh
Digitalization Director