Frivillige kæder

Vi er specialister i værdiskabende rådgivning af frivillige kæder
Skal din virksomhed løftes til næste niveau?

Med et solidt fundament af viden og erfaring, kan vi foretage sammenligning af kædeforretninger og finde ud af, hvad de bedste gør bedre og lære af dem.

Vil du vide, hvem der tjener pengene i kæden, og hvordan de gør det?

I enhver frivillig kæde er der medlemmer, der tjener flere penge end andre. Baker Tilly kan hjælpe dig med at finde ud af, hvem det er. Der er altid en forklaring på, at nogle medlemmer klarer sig bedre end andre. Og den forklaring er interessant for ledelsen i den frivillige kæde. Hvis du kan få sikker viden om, hvad de bedste i kæden gør bedre end alle andre, kan du blive inspireret af deres metode ud til de led hos dig, der er knap så stærke. Baker Tilly har udviklet et værktøj, som giver dig en række sammenligningstal i en intern benchmark, der giver mulighed for at få det bedste frem i den frivillige kæde.

Citat fra Adm. direktør, Danbolig A/SHos Danbolig A/S bruger vi normtallene til at finde Best practice blandt de 20% bedste forretninger i kæden. På den måde kan vi hurtigere og bedre identificere de områder, hvor vi kan optimere lønsomheden. Det nye værktøj giver aktuel, konkret inspiration og vi bruger det samtidig som et vigtigt benchmark for kæden."

Per Bie
Adm. direktør, Danbolig A/S

Med værktøjet får du adgang til:
  • at aflæse kædens Best Practice
  • at se og diskutere udvalgte tal kontra kædens gennemsnit og de bedste 20%

Med normtallene i hånden kan du tilbyde medlemmerne et værktøj til konkret og helt aktuel forretningsudvikling. Det kan blive et lige så naturligt salgsargument for kæden som fælles indkøbsaftaler, fælles markedsføring og ens skiltning på facaden. Når du benchmarker med de bedste af medlemmerne i en frivillig kæde, kan du nemmere løfte indtjeningen hos resten. Baker Tilly hjælper dig med at finde de bedste 20% og en forklaring på deres succes.

Citat fra Selvstændig optiker, Nyt Syn, SorøJeg overlader det meste til Baker Tilly. Det der er interessant for mig er nøgletallene, altså omsætning og hvilke varegrupper, og det er hurtigt opdateret i systemet. På den måde kan jeg sammenligne mig op i mod de andre Nyt Syn butikkers resultater. Baker Tilly følger nu min virksomhed meget tættere end tidligere, og det betyder, at jeg nu bruger dem meget mere som en aktiv sparringspartner i stedet for blot som bogholdere."

Thomas Waagø
Selvstændig optiker, Nyt Syn, Sorø

Få mere at vide

Vil du vide, hvordan vi kan hjælpe dig med at få normtal for din frivillige kæde?

Kontakt

Ole Schmidt

Ole Schmidt

Registreret revisor, Partner