Baker Tilly | Regnskabskonsulent til afdeling i vækst

Regnskabskonsulent til afdeling i vækst

Regnskabskonsulent Valby Posted: 25th marts 2024 Ref: Regnskabskonsulent til erhvervsservice
Regnskabs-konsulent til erhvervsservice
Hvis du vil indgå i vores velfungerende erhvervsserviceteam i Baker Tilly, Valby.

Er du god til at holde overblikket – og kan skabe struktur i en, til tider, kaotisk hverdag? Vi søger en regnskabskonsulent, med erfaring, der skal indgå i vores velfungerende erhvervsserviceteam i Baker Tilly, Valby.

Arbejdspladsen

Baker Tilly er et revisions- og rådgivningsfirma, der udbyder alle typer af branchespecialiserede ydelser inden for rådgivning, skat, revision, erhvervsservice og corporate finance. Du vil som regnskabskonsulent indgå i vores erhvervsserviceteam på ca. 35 personer i en virksomhed med ca. 160 ansatte. Du vil blive en del af vores Erhvervsserviceteam - en afdeling i vækst, hvor vi har et stort fokus på samarbejde og sparring, og på at skabe de gode oplevelser for kunderne. Vi arbejder med det digitale bogholderi, og vi har en procesorienteret tilgang til løsningen af vores opgaver.

Teamet

Vi laver bogføring for alle slags virksomheder – lige fra enkeltmandsvirksomheden til store koncerner som vi bogfører for flere gange om ugen. Du vil få tilknyttet en mentor, som løbende vil give dig sparring og være med til at sætte fokus på din faglige udvikling. I Baker Tilly får du mulighed for at udbygge din faglige viden, da der er rig mulighed for at sparre og vidensdele med dine kolleger på tværs af afdelingerne. Afdelingerne samarbejder på tværs af kunder og på den måde sikrer vi, at kunden altid får den bedste løsning af sin opgave.

Derudover har Baker Tilly et velfungerende socialt fællesskab, hvor det sociale liv er godt og forankret i kulturen. Vi har en aktiv personaleforening, der sørger for sociale aktiviteter året rundt, herunder blandt andet DHL-stafetten, julefrokost, en årlig tivolitur, fredagsbar med mere.

Arbejdsopgaverne:

 • Bogføring af enhver art for vores kunder
 • Momsberegning- og indberetninger
 • Afstemning af balance og mellemregninger
 • Digitalt bogholderi
 • Afskrivninger og periodiseringer

Vi forestiller os, at du:

 • Har min. 4 års erfaring med regnskab og bogholderi
 • Er vant til at stå for bogholderiet A-Z
 • Er i stand til at skabe struktur og overblik, når der er travlt
 • Trives i at arbejde selvstændigt og er samtidig en holdspiller
 • Er god til mennesker, og til at tage den indledende dialog
 • Er dygtig til at sikre den høje kvalitet af vores klienters bogholderi

Lyder stillingen som noget for dig?

Er du interesseret i at høre mere, så send os en skriftlig ansøgning her på siden. Udover din ansøgning bedes du vedlægge dit CV og eventuelt karakterer og anbefalinger. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Recruitment Manager Ida Ytterberg Jessen på tlf.: +45 3073 0658 eller mail ije@bakertilly.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Hvem er Baker Tilly

Vil du være regnskabskonsulent i en afdeling i vækst?
Kontakt
Photo of Ida Ytterberg Jessen
Ida Ytterberg Jessen
Recruitment Manager

Kontor lokation

Poul Bundgaards Vej 1, 1. sal Valby DK-2500