Baker Tilly | Bliv revisortrainee i Baker Tilly Valby - opstart 1.…

Bliv revisortrainee i Baker Tilly Valby - opstart 1. oktober 2024

Revisortrainee Valby Posted: 12th februar 2024 Ref: Bliv revisortrainee i Baker Tilly Valby - opstart 1. oktober 2024
Revisortrainee i Baker Tilly
Hvis du kunne du tænke dig at blive en del af en arbejdsplads, hvor medarbejdere og ledere samarbejder og sparrer tæt på daglig basis.

Kan du lide at fordybe dig i tal og arbejde med mennesker? Kunne du tænke dig at blive en del af en arbejdsplads, hvor medarbejdere og ledere samarbejder og sparrer tæt på daglig basis?

Så er det måske dig, der skal med på vores nye hold af revisortrainees i Baker Tilly Valby med start til oktober 2024.

Som du måske allerede kan fornemme, er Baker Tilly en flad organisation, hvilket f.eks. gør, at du som trainee til daglig samarbejder med erfarne kollegaer på alle niveauer, ligesom du har mulighed for at få indflydelse og ansvar fra start. Hos os er alle ligeværdige, og vi tror på, at unge som gamle bidrager ligeligt til, at vi når vores mål om at være den foretrukne revisor for ejerledede virksomheder.

Har du et stort drive og ambitioner samt interessen for regnskaber og kundekontakt – så har vi rammerne til at gøre dig til en dygtig revisor.

Men hvad laver man egentlig som revisortrainee?

Vi har spurgt en af vores nuværende trainees: 

”Som revisortrainee arbejder du fuldtid i revisionen og studerer på aftenskole ved siden af, som kan være HD1, HD2 eller CMA ud fra hvilken uddannelse du kommer med. Man bliver fra dag 1 en del af arbejdspladsen, og ens læringskurve er meget stejl, fordi du får en masse ansvar fra start. Du bliver en del af et hold af ca. 10-15 andre trainees, som er med til, at du får et fedt sammenhold med ligesindede fra start.

Mathias 21 år og HD1 studerende

Hos Baker Tilly vil du som revisortrainee komme igennem et grundigt og spændende 2-årigt traineeforløb, som bl.a. giver dig en basisviden om opstilling af regnskaber, regnskabsprincipper og bogholderi – det, du skal bruge på vejen til din karriere som en dygtig revisor.

Hvis du kan sætte flueben ved følgende – er vi et skridt nærmere!

  • Du er ambitiøs og har en god arbejdsmoral- og indstilling
  • Du trives i, at der er mere travlt i vores højsæson (fra januar til juni)
  • Du trives godt i Excel og har en logisk forståelse for tal
  • Du er social og har lyst til at bidrage til den gode stemning
  • Du har som minimum en gymnasial uddannelse

Tiltrædelsesdato

01-10-2024

At være trainee i Baker Tilly

Du vil få opbygget et solidt fundament for din fremtidige karriere. Der vil være fokus på dig, og du har løbende evalueringer med både vores dygtige managerteam samt din nærmeste partner, der sikrer, at du udvikler dig i den retning, du ønsker. Allerede som revisortrainee vil du få mulighed for at komme med på alle slags opgaver, store som små, og du vil hurtig få ansvar for egne opgaver og selv sætte niveauet for, hvor hurtigt du vil udvikle dig. Du vil få tilknyttet en mentor, så du aldrig kommer til at stå alene, og du vil altid have dine andre kollegaer at sparre med og læne dig op ad. Baker Tilly har et velfungerende socialt fællesskab på tværs af alle niveauer og afdelinger, hvor det sociale liv er godt forankret i kulturen.

Send din ansøgning allerede nu – vi indkalder snart til samtaler!

Ansøgning, CV samt karakterer fra seneste uddannelse sendes via Søg Stillingen her på siden.

Du skal som minimum have færdiggjort din HHX, HTX, STX eller EUX (og kunne opfylde kravene til HD-studiet), men derfra er vi åbne for din uddannelses- og erfaringsmæssige baggrund.

Du er velkommen til at kontakte Recruitment Manager, Ida Ytterberg Jessen, på tlf.: 3073 0658 eller mail: ije@bakertilly.dk, hvis du har spørgsmål.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Hvem er Baker Tilly?

Vil du være revisortrainee i Baker Tilly?
Kontakt
Photo of Ida Ytterberg Jessen
Ida Ytterberg Jessen
Recruitment Manager

Kontor lokation

Poul Bundgaards Vej 1, 1. sal Valby DK-2500